Minou Ballet

Minou Ballet - TÖBB MINT TÁNCOKTATÁS! Csoportos és magánórák, több óratipus több szinten, tiz éves múlttal rendelkező iskolámban. Minden tanulni vágyót várok szeretettel!

gyakori_kerdesek.jpg

 

 

 

Gyakori kérdések:

 

HASZNOS INFÓK, GYAKORI KÉRDÉSEK:

ITT AZOKRA A GYAKORI KÉRDÉSEKRE GYŰJTÖTTEM ÖSSZE A VÁLASZOKAT , AMIK A BALETT ÓRÁKRA KÉSZÜLŐKNEK SZOLGÁLNAK HASZNOS INFÓKKAL.

 

 

FELSZERELÉS:

 

-Ami a felszerelést illeti, a lényeg, hogy ne bő, kényelmes ruházat legyen, hogy a tanár tudja követni a mozdulatokat, a test vonalát és tudjon javítani.( legging, rövidnadrág, balett dressz, harisnya stb....)

DE ÁLTALÁBAN UNIFORMIST KÉREK AZ ÓRÁKON.

 

-Balett gyakorló cipőt csak akkor érdemes venni, ha már biztos, hogy rendszeresen fogsz járni, mert az első 1-2 órán még megteszi egy vastagabb zokni is de a későbbiekben a baletthoz kialakított cipő szükséges lesz.

-két csepptalpas cipő legyen, én a vásznat ajánlom.

-a piskóta talpas cipő és a tornapapucs nem megfelelő balett órára!

A két üzlet amiket én ajánlok az a

Sansha üzlet,  www.sansha.hu   és a Taylor Kellék üzlet, www.taylor-kellek.hu

A Sanshában cipő és ruházat is van saját Sansha márka, a Taylorban inkább csak balett gyakorló és spiccipők, illetve azok tartozékai, Grishko és Freed of London márkák.

 

Mindegyik jó minőség, kinek melyik jön be jobban..

 

"HOBBY, VAGY KOMOLYABB CÉLBÓL JÁRJAK?"

A balett szeretete a lényeg, ha ez megvan, akkor már csak a szorgalmadon és kitartásodon múlik, hogy milyen szinten tudod elsajátítani a balett technikákat.

 

-Akár hobby, akár komolyabb célokból szeretnél balettre járni, mindegyikre van lehetőség gyere bátran, várunk szeretettel!

 

 

-A balett gimnasztika mindenkinek ajánlott, akármelyik balett csoportba is jár, hiszen ott kifejezetten a baletthez szükséges erősítő-és nyújtó gyakorlatokat végezzük.

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 83
Tegnapi: 153
Heti: 83
Havi: 1 384
Össz.: 4 186
Oldal: Gyakori kérdések
Minou Ballet - © 2008 - 2017 - cdbalettiskola.hupont.hu